НачалоОтзиви

Отзиви

custom logoDJ Rado - озвучава и забавляваDJ Rado - озвучава и забавлява
5.0 звезди - въз основа 106 отзиви от клиенти

Radina Lubenova-Toshkova Avatar
Radina Lubenova-Toshkova
10/07/2024
Искаме да изкажем най- големи благодарности към dj Радо. Това, което направи за нашата сватбено тържество беше просто вълшебно. Ходила съм на много сватби, както и нашите гости, но за първи път виждаме такъв човек като Радо. Още от първата ни среща ни направи страхотно впечатление с това, колко е организиран и искаше да разбере как ние си представяме всичко, като ни даваше много идеи. През цялата вечер се стараеше всички да бъдем на дансинга и да се забавляваме. Имаше интересни игри, с които вдигаше дори хората, които ги беше срам да станат. Още нещо, с което ни остави впечатлени е неговото отношение към най- малкия детайл от осветлението до звука и облеклото.
Няма как да ви напиша всичко, което искам да ви кажа за Радо, но той е най- добрия избор за сватбен DJ и водещ.
Изключително сме благодарни и нямаме търпение да се видим на следващо събитие.💗
Розалина Попкочева-Николова Avatar
Розалина Попкочева-Николова
08/07/2024
DJ Радо ни беше препоръчан за нашето сватбено тържество, което мина повече от прекрасно на 07.07.2024. Много сме щастливи, че се доверихме точно на него, защото получихме “букет” от професионални съвети по отношение на планирането на нашето събитие, приятелски гръб и перфектно отношение. Благодарим ти Ради, че допринесе празникът ни да бъде толкова цветен и различен! Не само ние, но и гостите ни бяха очаровани! Силно препоръчваме и няма да сгрешите ако се доверите на този прекрасен човек!
❤️❤️❤️
Андрей Андреев Avatar
Андрей Андреев
28/06/2024
Бихме искали да изкажем най-искрените си благодарности към Радо.Човек, който е истински професионалист в работата си.Създаде страхотно настроение и направи нашия ден уникален.Благодарим, че се съгласи да бъдеш наш водещ и DJ и наѝ вече благодарим че си страхотен човек.
Diliana Dimitrova Avatar
Diliana Dimitrova
27/06/2024
Имахме честта Радо да води нашата сватба
Останахме много доволни от цялото представяне , от всички ритуали и забавления ,които беше подготвил за вечерта
LiLi Plamenova Avatar
LiLi Plamenova
26/06/2024
Радо, ти направи деня ни още по-специален! Благодарим за професионализма!Благодарим ти още веднъж за цялостното протичане на нашия ден, за воденето на сватбеното тържество, за всеки един ритуал и всяка сватбена игра! 👏❤️
Veliyana Terzieva-Smirnova Avatar
Veliyana Terzieva-Smirnova
20/06/2024
Свързахме се с DJ Rado по препоръка и още по време на първата ни среща решихме, че именно той ще бъде отговорникът за настроението в най-важния ни ден! ☺️ Тогава ни направи силно впечатление не само с отношението си към нас, но и с проявения професионализъм - беше изключително добре подготвен и вече имаше идеи и предложения за това как да протече програмата. Въпреки, че доста неща се промениха в процеса на подготовка за този ден, Радо се съобрази изцяло с нашите изисквания и виждания, като ни помагаше с още съвети. И за момент не сме съжалили, че му се доверихме!
Сватбеният ни ден премина по най-добрия възможен начин. Изненадите бяха много, програмата - доста динамична, но Радо успя да вмести всичко и да го поднесе на гостите ни по един наистина запомнящ се начин. Всички бяха очаровани от уменията му да се справя с музиката, докато същевременно се грижи за настроението, отговаря за осветление, тежък дим и други ефекти.
Радо, искрено ти благодарим, че превърна нашия ден в такова грандиозно преживяване! Вили и Слав 🫶
Danail Danov Avatar
Danail Danov
10/06/2024
Радо, ти си най-добрият DJ и водещ на сватби и събития! Направи деня ни още по-прекрасен и незабравим. Мнението на всички гости беше и още е абсолютно същото! Ти си истински професионалист. На всички двойки, които се надяваме един ден да сключат брак и да ни поканят на техния специален ден обясняваме, че ако искат яко парти, хубава музика, професионално осветление, ефекти и отношение, трябва задължително да се свържат с теб! Благодарим ти още веднъж и не спирай да правиш това, което прави теб и хората около теб щастливи! Веси и Дани 🙂
Катя Митрева Avatar
Катя Митрева
05/06/2024
Благодарим ти, Ради!

Благодарим за целия професионализъм!
За това, че беше плътно до нас, през целия ни сватбен ден и допринесе изключително много за цялостното изживяване, като се разбирахме само с един поглед.

Ти си страхотен!

Препоръчваме Dj Rado с две ръце!

Изцяло се съобрази с нашите предпочитания и поддържаше забавлението през цялото време за нас и за всички гости на събитието. Води ритуалите с чувство за хумор, без излишна показност.
Забавен и винаги усмихнат, подхождащ професионално.
Всеки детайл беше изпипан- музика, осветление, ефекти.


Благодарим, че успя да заредиш всички с толкова положителни емоции!

Беше незабравимо!

Сем.Вълчови 🫶🏼
Stanislav Petrov Avatar
Stanislav Petrov
28/05/2024
Нашата сватба беше незабравима благодарение на невероятния DJ Rado! Той успя да превърне нашето тържество в истинско музикално приключение, изпълнено с енергия и радост.

От самото начало, DJ Rado се показа като изключително професионален и отзивчив. Той се запозна с нашите музикални предпочитания и ги вгради в плейлиста по начин, който впечатли не само нас, но и всичките ни гости. Успя да улови настроението на всеки момент и да подбере точните песни, за да поддържа танцувалния дух и доброто настроение през цялата вечер.

Особено сме впечатлени от умението му да съчетава различни музикални стилове, така че да има по нещо за всеки. Независимо дали ставаше въпрос за по-класически парчета, модерни хитове или специални песни с емоционално значение за нас, DJ Rado успя да ги интегрира перфектно в програмата.

Той не само осигури музиката, но и се погрижи за професионалното озвучаване и осветление, които създадоха невероятна атмосфера. Неговият усет за ритъм и способността му да комуникира с гостите направиха вечерта още по-забавна и незабравима.

Благодарение на DJ Rado, нашата сватба беше истински празник на любовта и музиката. Горещо го препоръчваме на всеки, който иска да превърне своето специално събитие в нещо изключително!
Tsvetelina Temelkova Avatar
Tsvetelina Temelkova
27/05/2024
Още от първата среща беше ясно, че той е нашият човек и можем да му се доверим! Даде ни изключително ценни приятелски съвети през цялото време на комуникация, за да ни улесни максимално. В деня на сватбата ни всичко беше повече от перфектно благодарение на него. Забавляваше гостите ни, не пропускаше да поздрави хората специално, а за нас се грижеше, като наш близък!! А шоуто, което може да ви сътвори от към осветление и озвучаване прави празника още по впечатляващ. С две ръце и два крака го препоръчваме, няма равен!! Благодарим ти, Радо за всичко, което направи за нас! ❤️
Надя Борисова Avatar
Надя Борисова
25/05/2024
Най-добрия DJ.
Направи празника ни незабравим.
БЛАГОДАРЯ!
Adelina Stoineva Avatar
Adelina Stoineva
21/05/2024
Открихме DJ Радо по препоръка и това беше най - правилното взето решение ! Страхотен професионалист , страхотен човек , страхотен DJ и водещ ! Направи денят ни най - специалният и незабравим !
Константин Илиев Avatar
Константин Илиев
03/05/2024
Намерихме DJ Rado без препоръка и напълно случайно за нашето сватбено тържество. Още след първата ни среща на живо беше ясно, че той е нашия човек. Изключително гъвкав и креативен, с желание за работа и развитие. Ще даде изключително ценни съвети и насоки преди и по време на събитието. Знае как да накара хората да се забавляват и да направи празника им специален. Препоръчвам Радо с две ръце, ако искате гостите и вие да сте сигурни, че ще преживеете един незабравим ден. Благодарности от сем.Илиеви за професионалното отношение и забавлението.
Lidiya Ahmedi Avatar
Lidiya Ahmedi
27/04/2024
Не знам как успява, но макар че Радо е резервиран за сватби всеки ден, те кара да се чувстваш сякаш твоята е единствена в календара му.
Изключително свеж човек, с лично отношение и професионализъм, сякаш близък приятел е дошъл да пуска музика, а не напълно непознат. Всички гости от сватбата ни го похвалиха, питаха ме за контакти му, а аз самата го открих първо по препоръка на моя колежка.
Свилена Миркова Avatar
Свилена Миркова
19/03/2024
Благодарим ти за прекрасния празник който създаде на моя син ❤️! Направи нашия празник незабравим. Забавления,игри и страхотно отношение към децата и гостите ни.
Препоръчвам с две ръце 🔝🔝🔝
Глори Давидова Avatar
Глори Давидова
13/02/2024
Лесна комуникация, ценни съвети и напътствия, точен, коректен и изключително прецизен в работата си. Както подбора на музиката, така и воденето на програмата и ритуалите бяха изпипани и направени спрямо нашите виждания и така че да се чувстваме добре и да се забавляваме, както ние, така и нашите гости. Радо успява да балансира между забавлението и сериозността на това така важно събитие за всички. Препоръчваме го определено!
Андриана Трохарова-Георгиева Avatar
Андриана Трохарова-Георгиева
31/10/2023
Сърдечно и огромно БЛАГОДАРЯ на Радо за това, че беше част от нашия сватбен ден! 💕💕💕💕

Още веднага щом приключи първата ни среща знаехме, че е нашият човек и със сигурност можем да кажем, че оправда очакванията ни и то на 200%.
На първата ни среща обсъдихме детайлно как ще протече деня и това ни помогна и в по-нататъшната организация😍

Забавен, винаги усмихнат, подхождащ професионално и най вече ВЛАГАЩ ЛЮБОВ в работата си! През цялото време поддържаше доброто настроение и енергията на гостите. Дансингът не остана празен и за минута и всички успяха да се накефят максимално! Получихме много похвали от нашите гости за него💯 Всеки дейтайл беше изпипан- музика, осветление, ефекти.
Ако отново трябваше да избираме- пак щяхме да изберем него! ♥️

Благодарим отново, че успя да заредиш всички с толкова положителни емоции и усмивки! Беше незабравимо! Бъдещи младоженци, препоръчваме Радо с всички пръсти на ръцете си!

🤍🥂♥️
Сем.Георгиеви
Стефи Петрова Avatar
Стефи Петрова
18/09/2023
Ради страхотен беше !!! Благодарим ти за прекрасния ден ❤️! Направи нашия празник незабравим. Забавлявахме се страшно много, купонът, който създаде беше на макс, раздаде се както ти, така и ние. Всичко беше прекрасно и спечели немската компания 😁
Joro Manolov Avatar
Joro Manolov
16/09/2023
Професионалист, забавен, иновативен и различен! Препоръчвам!
Добромир Стефанов Avatar
Добромир Стефанов
11/09/2023
Страшно шоу направи на нашата сватба. Програмата, организацията и всичко по сценария беше изпипано до най- малкия детайл. Със сигурност бих го препоръчал като диджей за всяка една сватба!
Елица Стефанова Avatar
Елица Стефанова
11/09/2023
Искам да изкажа благодарности към прекрасния Радо, с който имахме късмета и щастието да се запознаем и да бъде главно действащо лице на нашето сватбено тържество.
Има едни такива хора, които като ги видиш още, знаеш, че са "твоите".
Е, Радо е точно от тях. Забавен, премерен, точен и най-вече истински професионалист, който има усет и знае какво да направи във всеки един момент.
През цялото време поддържаше доброто настроение, интереса и смеха на гостите и се раздаде на макс за нас.
Получихме десетки похвали и адмирации от нашите гости за него. Просто който си го може, си го може.
Благодарим ти от сърце. Това е само началото от купоните, на които ще ни озвучава и забавлява! ❤
Kristina Zhelyazkova Avatar
Kristina Zhelyazkova
02/09/2023
Доверихме се на DJ Радо за нашето сватбено тържество и сме му изключително благодарни. ❤️ Още първия път, когато се видяхме с него, усетихме, че е човек, на когото можеш да разчиташ - отнесе се с изключителен професионализъм и обсъдихме в детайли цялостното протичане на нашия ден, което ни помогна много при по-нататъшната организация на нашата сватба. И въпреки че знаехме, че е излключително добър в работата си, Радо все пак успя да ни изненада и надхвърли всичките ни очаквания, съобрази се до последния най-дребен детайл с многото ни изисквания и молби и се погрижи за прекрасното протичане на нашия ден от самото начало до последния миг. Изключително забавен, премерен, интелигентен и умел във воденето на сватбеното тържество и всеки един ритуал и всяка сватбена игра. Обича работата си и съпреживява емоциите с младоженците и гостите от най-милите мигове до най-якото парти. Гори в това да направи хората щастливи в най-важния за тях ден и дава всичко от себе си за това! Благодарим от сърце! ❤️
Izabel Kuzmanova Avatar
Izabel Kuzmanova
04/08/2023
Радо е уникален професионалист и човек! Не е обикновен DJ и водещ!
Със съпруга ми сме възхитени от цялата организация, координация и високо ниво, които Радо прилага безупречно по време на работата му на нашата сватба!
Истината е, че благодарение на подхода и методиката на работа, Радо изигра ключова роля за гладкото протичане на цялата програма и парти! Всичко беше предварително изговорено и подредено с него. Подробната анкета изготвена от Радо ни улесни до степен, до която ние не трябваше да мислим за нищо, а само да си изберем какво и как да е включено в програмата ни.
Настроението, веселието и партито са неизбежни с Радо, независимо от възрастовата група на гостите.
Нашите роднини, приятели и ние бяхме предоволни от партито!

Благодаря, Радо, за прекрасния празник, който създаде за нас! Ако пак трябва да избираме DJ и водещ, пак към теб ще се обърнем! ❤️❤️❤️😎😎😎🥳🥳🥳🤗🤗🤗
Nikola Baev Avatar
Nikola Baev
28/07/2023
ДиДжей Радо е страхотен професионалист и се съобразяваше с графиците ни и с локациите ни за срещи. С него се работеше изключително лесно и гладко. Много идеен човек със свежо и нестандартно мислене относно ритуали и изненади. Воденето му беше феноменално и всички гости останаха очаровани (дори някои от тях взеха контакти). Преминаванията от стил в стил бяха гладки и ненатрапчиви. Умее да държи гостите загряти и в настроение за купон. Едно голямо БЛАГОДАРИМ от сем. Баеви!
Bulent Alimolla Avatar
Bulent Alimolla
20/07/2023
Радо, сърдечно благодарим на теб и на колегата ти, че допринесохте за щурата веселба по време на нашата сватба.
Радваме се, че имахме възможността да се запознаем и да ползваме услугите на такъв професионалист като теб, който през цялото време подхождаше приятелски и изпълняваше музикалните желания на гостите. Благодарение на цялостното ти озвучително и осветително оборудване се създаде празнична, парти атмосфера и дансингът беше пълен до последните минути на тържеството ни.
Препоръчваме те с две ръце и ти пожелаваме да бъдеш здрав и да запазиш позитивното си излъчване!
Благодарим ти много, приятелю, и до нови срещи! ❤️🙏🔝
Bogdan Dimitrov Avatar
Bogdan Dimitrov
19/07/2023
Страхотен професионалист и човек! С внимание към клиента, повода, креативен, свеж, забавен. Ще направи партито ви незабравимо - озвучено, илюминирано, водено с вкус и ритъм.🥳🤩👍
Villy Petrova Avatar
Villy Petrova
05/07/2023
Каквото и да кажем за Диджей Радо - ще бъде малко.

Изключителен професионалист, човек, способен да вдигне абсолютно всеки на дансинга и да зареди хората с най-яките емоции и широки усмивки! 😍 Какъвто и стил да пуснеше на нашата сватба - дансинга нито за минута не е оставал празен, купонът беше на макс! 🤩 Страхотен усет към вайба на хората и настроението като цяло, всички гости бяха супер впечатлени от Радо и истински се накефиха на купона, включително и ние 🥰 Отделно от това, воденето на сватбата, ритуалите, всичко беше супер гладко, свежо, забавно и въобще, беше ТОП!

Избрахме Радо за диджей и водещ на нашата сватба от първия път, само с един единствен разговор успя да ни грабне и да спечели нашето доверие. Ако трябваше отново да избираме - пак и пак щяхме да изберем него🌞

Радо, благодарим от сърце за това, че проведе нашия специален ден с такава лекота, с толкова зареждаща емоция, жестоки парчета на дансинга и безброй усмивки у всички ни ❤️

С обич,
Семейство Петрови
Maria Miletieva Avatar
Maria Miletieva
05/07/2023
DJ Rado е един чудесен млад човек и професионалист, със свежи и различни идеи, страхотно чувство за хумор и ключовия талант да вдига гостите от масите, дори в най-големите жеги! 😜 За нас беше чест и удоволствие точно той да води празника ни, да ни радва с подходяща и разнообразна музика, да разчупва обстановката и да поддържа настроението на всички цяла вечер! 🎶Мили бъдещи младоженци, няма да сбъркате с избора си с него! 😊
Радо, още веднъж, благодарим ти от сърце за емоцията, която внесе допълнително в най-важния ни ден! ❤️❤️❤️ от сем. Милетиеви
Alexandra Nissimova-Valcheva Avatar
Alexandra Nissimova-Valcheva
16/06/2023
Радо е един наистина прекрасен човек и професионалист! Имахме късмета да го срещнем, когато още се лутахме в избора си за DJ на сватбата ни, и още като го видяхме, бяхме убедени, че това е човекът. Млад, усмихнат, енергичен и най-важно човек, който с такава любов върши работата си и говори за нея, че и на теб ти се приисква да му станеш асистент 😄

Срещите за обсъждане с него бяха като забавни разговори с приятел и ни даде много полезни съвети. А в деня на самата сватба беше просто перфектен! Всеки детайл беше изпипан, всяка дума на мястото си, а настроението на гостите беше неописуемо. Никога няма да забравим това страхотно преживяване благодарение на него!

Благодарим ти, Радо, че ни зарази с толкова позитивни емоции! Пожелаваме много успехи ♥️
Desislava Sarafska Avatar
Desislava Sarafska
09/06/2023
Благодарим от сърце❤️ на dj Rado, че превърна сватбеният ни ден в приказка!🥰Страхотен професионалист, с уникално чувство за хумор и безброй свежи и готини идеи. Всеки наш гост беше впечатлен, направи страхотно парти с много танци и смях!🤩🥳💃Бъди здрав и продължавай да правиш това, което обичаш!❤️

Услуги

До Вас във важните моменти от Вашия живот: сватби, кръщенета, рождени дни, балове и др.

Галерия

Разгледайте моменти от събития, които съм водил и озвучавал, и се потопете в празничното настроение.