НачалоЗа мен

За мен

Малко повече за мен


Казвам се Радослав Христов, по-известен като DJ Rado. Имам удоволствието да работя в сферата на купоните от 2012г. За тези години съм присъствал като диджей и водещ на над 1000 лични и корпоративни събития – както за малки, така и за големи.

Един от най-важните етапи при организацията на всеки празник е, именно, изборът на диджей!

Индивидуалност. Думата, която най-правилно описва отношението ми към всяко тържество. Правилен подбор на музика, елегантен стил на водене, специална програма, щур дансинг, импровизация и още, и още в името на всеки незабравим празник! Съзнавайки важността на ролята си, съм готов да превърна всяко парти в незабравимо преживяване!

Как започна всичко


Роден съм и живея в град София. Работата ми като дисководещ започва през 2012 г. благодарение на моята сестра – Радостина, която по това време беше аниматор от високо ниво на всякакъв вид детски празненства. Сред богатия си опит в сферата на детските партита, добави и нов елемент в тях – музикално оформление.

Тук, като на шега, започна моята работа като диджей. Започнахме да ходим заедно по партита, като аз се грижех за музиката и микрофоните, а сестра ми водеше програмата. Децата тогава ставаха все по-музикални и купоните с музика станаха неизменна част от празненството на всеки малчуган. Първоначално озвучавах празненствата с колонки от домашно кино и малък пулт. Постепенно закупихме нова, по-мощна техника, ефектно осветление и развихме програмата с музикална насоченост.  След година, две, моята сестра излезе по майчинство и потокът от верни клиенти се наложи да поема аз – сам. Вече имах поглед и натрупан опит от многобройните партита как се води програма и какъв трябва да е правилният подход така, че ефектът и емоцията да бъдат зашеметяващи както за малки, така и за големи. Наложи се сам да водя и сам да контролирам музиката, едновременно.  Може да прозвучи нескромно, ноо.. резултатът беше зашеметяващ!

За кратък период от време създадох нова мрежа от клиенти, присъствах като водещ и диджей на стотици детски празнества. Това от своя страна, освен че ме правеше щастлив, ме мотивираше да се развивам още и още… Родителите от детските партита започнаха да ме канят и на други празненства – юбилеи, фирмени партита, абитуриентски балове. Някак се случи от самосебе си. Наложи се спешно да заменя техниката, с която разполагах, за да покрия по-мащабните събития. Но апаратурата не е най-важното нещо, за да бъдеш добър диджей – ни най-малко! Знанията и уменията правят един диджей истински добър! Затова се насочих по-задълбочено в развитието и способностите си.

От детско парти до сватба


С голяма скорост се задвижи интересът за празненства на възрастни. Посредством най-добрата и единствена реклама „от уста – на уста“ бях препоръчван за водещ и диджей на все по-големи лични и корпоративни събития. Започнах да пътувам повече, да създавам нови контакти и приятелства, да се развивам. Дойде ред и на първата сватба, за която се подготвях месеци наред и за щастие премина великолепно. Това беше преломен момент за мен, защото наистина осъзнах, че дейността, която извършвам, е моето призвание. Да правя хората щастливи, да виждам как се забавляват и каква емоция оставам у тях – това е признанието за моя труд!

Развитието си продължавам и до днес. Няма значение с какво се занимаваш, важното е да не спираш да се учиш и да го правиш с любов! Колкото до детските партита – продължавам да ги водя и сега, защото ми доставят удолствие. Работата с деца е много различна и зареждаща.

Освен тях, имам честта да водя и всякакви други събития – рождени дни, юбилеи, кръщенета, абитуриентски и абсловентски балове, тиймбилдинги и фирмени партита, и не на последно място – сватби!

Сватбените тържества са черешката на тортата!


И тъй като един път се случва в живота на човек да се жени, този важен ден трябва да се повери в ръцете на професионалист, който знае какво прави! Именно затова те са моето най-голямо вдъхновение. Сватбата е събитието, на което мога да представя пълния си капацитет от възможности – да „заразя“ хората с добро настроение, да ги накарам да се потопят в магията на този ден и да оставя спомена за една незабравима сватбена приказка!

Зад всяка дума в този блог стои увереност, отдаденост и вдъхновение. Увереност, защото притежавам достатъчно опит и знания, за да се погрижа за Вашия празник по най-добрия начин. Отдаденост, защото обичам това, което правя! И вдъхновение, защото най-важният признак за качествено свършената работа, е мнението и оценката на всеки клиент (превърнал се и в приятел).

Аз съм DJ Rado!

Национална асоциация на професионалните сватбени дисководещи DJ Rado професионален дисководещ сватби, детски партита, кръщенета, рождени дни, балове

Отзиви

Разгледайте всички 100+ отзива от доволни клиенти, с които сме прекарали незабравими моменти.

Контакти

Изпратете Вашето запитване или ме потръсете чрез посочената контактна информация.